Pagini

Friday 2 August 2013

Insulele Tremiti, Italia

Continui postările din categoria ”jurnal cu poze” cu fotografiile de la insulele Tremiti. Mai exact, este vorba despre arhipelagul Tremiti, Italia, unde am mers împreună cu două cupluri minunate, și unde limpezimea apei m-a înfiorat. Acest arhipelag este format din trei insule, San Domino, San Nicola și Capraia. Nu știu să vă spun din proprie cunoștință foarte multe despre ele, dar vă pot spune că odată ajunși acolo, nu vă mai vine să plecați.

San Domino este cea mai populată dintre insule, ea adăpostind în jur de 400-500 de persoane. Totodată acolo se află și buticurile cu suveniruri și hotelurile pentru turiști. San Nicola are construcții ce mi-au făcut mintea să se gândească la  posibila istorie a acestora, pe cea adevărată nici acum ne-aflând-o. Capraia nu este locuită.

Plaja de pe San Domino a fost comparată de una din persoanele care mă însoțeau cu plaja din Ibiza, doar că fără cluburi și discoteci în aer liber. Dacă vă place să înotați, să faceți scufundări, să vă bucurați de liniște și de o priveliște pe cinste, vă recomand să vizitați acest loc.











No comments:

Post a Comment