Pagini

Monday 2 June 2014

Inaugurarea Centrului Multifuncțional de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoanele cu Dizabilități, Iași


S-a deschis mult așteptatul centru pentru persoanele cu dizabilități, pe 22 mai 2014! În ultima perioadă s-au întâmplat atât de multe lucruri frumoase încât nu ai cum să nu resimți bucuria, indiferent cât de abătut ești. 

Acest centru multifuncțional s-a deschis cu ajutorul primăriei Iași și a ONG-ului Surâsul Albastru care și-a dedicat activitatea copiilor cu autism. În acest frumos spațiu îmi voi desfășura activitățile de voluntar, ghidată de terapeuții tineri și entuziaști, cu speranța ca în viitorul apropiat să mă specializez în domeniu și să pot ajuta acești copii minunați. 

Sper din toată inima să putem ajuta aceste persoane defavorizate și să dovedim că putem schimba lumea, RazaRa Aimeiea spunea în cartea sa, 12 ani si 11 luni de ucenicie lângă fiul și maestrul meu M., că potențialul nostru este infinit, dar trebuie doar să îl explorăm. Așa că am decis să caut în adâncul puterilor mele, să le adun pe toate și să pornesc spre viitor, spre un țel bine definit! ACOLO voi ajunge negreșit!



No comments:

Post a Comment